Välkommen | Om mig | Behandlingar | Kontakta mig


Om mig


Jag är diplomerad Zonterapeut/Reflexolog vid Komplementärmedicinska Högskolan i Staffanstorp och är även utbildad Aromaterapeut. Företaget jag driver är kvalitetscertifierat av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

I grunden är jag utbildad undersköterska med psykiatrisk inriktning och har arbetat under många år inom psykiatrin. Jag har även arbetat med socialt förändringsarbete genom olika samtalstekniker, enskilt och i grupp, inom socialtjänsten.

Mitt brinnande intresse för natur-/alternativmedicin kom redan med modersmjölken och kunskapen har följt mig genom hela livet utan att jag fäst så stor vikt vid den. Jag växte upp på landet i nära kontakt med naturen och de så kallade ”huskurerna” var ett fungerande och självklart sätt att hantera krämpor i mitt hem. Inte förrän jag på senare år började studera kinesisk medicin började jag se en mängd samband mellan andra kulturers naturmedicin och gammal svensk naturläkekonst. Det var oerhört spännande vilket i sin tur ledde till att jag vintern 2016/2017 reste till ”Ayuryogashram Ayurvedic Wellness Center” i Kerala, Indien för att få inblick i den uråldriga Ayurvediska medicinen.

Som handledare och mentor vid mina självstudier har Naturterapeuten Marit Andersen varit en värdefull kunskapskälla.

Mitt mål är att hjälpa hela människan att må bra och som redskap använder jag all den kunskap om välmående som jag samlat på mig under årens lopp.

Gunvi Olsson

Allt material på dessa sidor ägs av AugustaNils.se | Foto: AugustaNils Natur & Kultur